Tortul de nunta trebuie sa sugereze un motiv legat de iarna, sa aiba culorile alb si/sau rosu si...evident, trebuie sa aiba si un gust pe masura. De aceea e neaparat nevoie sa vorbesti tu cu bucatarul care iti va face tortul, si sa ii spui exact ce iti doresti.
Frisca, zahar, fondanta. Acestea sunt ingredientele principale pentru a gati un asemenea tort. Zapada este un element principal al iernii, asa ca toti invitatii tai vor fi impresionati de idee.
Un tort relativ usor de gatit. Pare de gheata si nici nu-ti vine sa crezi ca "e de mancat". Glazura confera aceasta senzatie. E suficient de mare incat sa guste din el toti invitatii tai. Ai putea sa iei aceste imagini si sa vorbesti cu bucatarul cofetariei la care vei face comanda de tort sa faca unul asemanator. Merita!
Sculpturile de "gheata" sunt cu adevarat impresionante. Desi fondanta da aceasta impresie de gheata, de scupltat, nu are un gust prea bun. De aceea incearca sa insisti ca bucatarul sa foloseasca o glazura de gem, in loc.
Glazura de vanilie si untul de alune pot face minuni si poti conferi intregii nunti prin tortul tau o imagine originala. Cu siguranta invitatii te vor lauda pentru creativitatea ta si a bucatarului, bineinteles!
Daca nunta ta are loc in preajma Craciunului, in primul rand te felicit pentru idee! Atunci oamenii sunt mai predispusi sa petreaca, sa se bucure, si de-asemenea, poti economisi si multi bani (date fiind reducerile de sarbatori etc.). Tortul are o tenta amuzanta, si va fi un adevarat "cadou" de Craciun pentru invitatii tai!