Home STIRI O mireasă și-a găsit mirele în timp ce era alăptat de mama lui

O mireasă și-a găsit mirele în timp ce era alăptat de mama lui

O mireasă și-a găsit mirele în timp ce era alăptat de mama lui
Ioana Marinescu
Duminică, 04.08.2024

Ziua nunții este momentul în care multe femei își împlinesc visul de a spune "da" alături de persoana iubită. Însă, pentru o mireasă, această zi s-a transformat într-un coșmar, după ce a descoperit o scenă șocantă. Incidentul neobișnuit a fost dezvăluit în timpul unui episod al podcastului "The Unfiltered Bride", găzduit de organizatoarea de nunți Georgie Mitchell și colega sa, Beth Smith.

Totul a început când mireasa a avut nevoie să meargă la toaletă, chiar înainte de ceremonia de nuntă. Când a deschis ușa de la baie, ea și-a găsit viitorul soț într-o situație de necrezut: era alăptat de mama lui.

Georgie Mitchell a relatat povestea, pe care a aflat-o de la un make-up artist pe nume Jenny. "Jenny mi-a spus că a fost la o nuntă recent și nu o să ghicești niciodată ce s-a întâmplat," a povestit Mitchell într-un clip TikTok, acum șters. "Mireasa a intrat în baie și ceea ce a văzut a făcut-o să anuleze o nuntă."

Beth Smith, colega de podcast, a fost inițial confuză, încercând să ghicească ce ar fi putut vedea mireasa. A sugerat că poate mirele înșela sau consuma droguri, dar adevărul a fost mult mai șocant. "Era alăptat de mama lui," a dezvăluit Mitchell.

Smith a rămas fără cuvinte, întrebându-se de ce mama mirelui încă producea lapte. Mitchell a sugerat că acest lucru s-ar fi întâmplat doar dacă mama ar fi continuat să-l alăpteze în mod regulat.

În timpul discuției lor, cele două gazde au analizat ce ar face în această situație. Ar mai continua nunta? Ar renunța la mire? Mitchell a glumit spunând că, în aceste condiții, cu siguranță nu ar mai vrea să-l sărute pe mire în fața altarului.

Reacțiile internauților

Un videoclip cu podcastul a fost postat pe TikTok și a devenit rapid viral, adunând peste 768.000 de vizualizări și o mulțime de reacții șocate. "A dus conceptul de 'băiatul mamei' la un nivel cu totul nou," a glumit un utilizator. "Am crezut că o să spui că mirele era mort – dar asta a fost și mai rău!" a comentat altcineva.

În ciuda presiunii și a oaspeților care așteptau în sală, multe femei au afirmat că ar fi anulat nunta pe loc dacă ar fi fost în locul miresei. Situația incredibilă a lăsat pe toată lumea cu gura căscată și a ridicat multe întrebări despre relația dintre mire și mama sa.

Ziua nunții este menită să fie un moment de bucurie și sărbătoare, dar pentru această mireasă, a fost marcată de o descoperire șocantă care i-a schimbat viața. Povestea neobișnuită a devenit rapid virală și a stârnit discuții aprinse despre limitele sănătoase în relațiile familiale. Indiferent de circumstanțe, autenticitatea și transparența rămân fundamentale pentru orice relație de succes.

Newsletter